Dodajanje objave

Ker živimo v prelepi deželi, ki pa jo malokdo zares poznam vas vabimo, da tudi vi objavite znamenitost iz vaše bližine ali pa tisto, ki ste jo spoznali na dopustu ali izletu in smatrate, da bi si zasluži da za njo izvedo tudi drugi.

Postanite naš sodelavec

Če načrtujete na naši strani objavljati večkrat (npr. lepe spomine s popotovanj po Sloveniji, ki jih želite deliti z drugimi) vas vabimo, da se registrirate in izkoristite vse prednosti registracije. Z registracijo boste lahko objavljali lažje, prav tako pa boste vi navedeni kot avtor objave. Registracijo pa lahko izvedete tukaj. Po uspešni registraciji in ko ste prijavljeni imate na zgornjem delu ekrana opcijo + Nov, kjer potem lahko dodajate prispevke lažje in z dodatnimi možnostmi, kot so več slik, google maps …

Anonimna objava

Pri spodnji objavi vam sistem zaradi varnosti dovoljuje le nalaganje osnovne slike, ki je vidna na vrhu objave. Če imate tudi druge slike, za katere želite, da jih objavimo pri članku nam jih prosimo posredujte na e-mail info@slovenija-lepa.si in dodali jih bomo vaši objavi. Lahko pa nam posredujete tudi vašo želeno objavo v celoti. Obrazec za objavo članka pa najdete tukaj!